Magazin > Odnosi in prosti čas
9853 ogledov

Naš poslanec se je oglasil s kraja, kjer se domnevno zbirajo tudi svingerji

Žan Mahnič Saša Despot
V savnah so, sodeč po forumih, nekateri željni tudi malce drugačne vroče zabave ...

Poslanec Žan Mahnič še vedno uživa parlamentarne počitnice, kar je izkoristil za skok v enega naših najlepših velnesov, to je Orhidelia v Podčetrku. Toplice so znane po razkošju, ki ga ponuja tudi svet savn, a že dolgo časa med obiskovalci in tudi po spletu krožijo govorice, da se tam zbirajo tudi malce drugačnih vročih dogodivščin željni pari. 

Žan Mahnič | Avtor: Instagram Instagram

Tako lahko na forumu Starševski čvek že več let spremljamo, kako se pari celo na datum in uro dogovarjajo za svinganje. Njihove zapise si oglejte spodaj, na forumu je le pod enim pogovorom na to temo objavljenih kar 29 strani odgovorov. A ne le v teh termah, priljubljeni so tudi drugi savna centri po Sloveniji. Med drugim na spletu omenjajo ljubljanski Atlantis, posavske terme Paradiso, Rimske terme in Thermano Laško. Gre le za mit ali si v javnih savnah nekateri res privoščijo tudi malce "prepovedane" zabave in celo izmenjave partnerjev? 

Za odgovor smo prosili tajništvo Term Olimia in Term Paradiso. "V zadnjem času tega ni, smo pa imeli par let nazaj nekaj hrvaških državljanov, predvsem istospolno usmerjenih, ki so se v savnah zabavali na ta način. Takrat so jih poslali ven in jim tudi prepovedali vstop. Trenutno sta v savnah stalno prisotna dva savna mojstra, ki delata obhode, tako da načeloma nimamo težav s tem. Naše kapacitete niso velike, savne sprejmejo 70 ljudi in dva zaposlena to z lahkoto obvladujeta. V zadnjem času mi niso sporočili, da bi kaj podobnega zasledili, množičnega pa sploh ne," je za zurnal24.si povedal lastnik in direktor Term Paradiso, Marjan Cvetkovič

Da do vročih zabav res prihaja tudi pri njih, pa nam je potrdil Vasja Čretnik, vodja prodaje in marketinga Term Olimia. "Dejstvo je, da imamo interni protokol, ki ga upoštevamo v takih primerih. Vsekakor smo bili priča takim dogodkom in tudi že večkrat poklicali policijo. Mi smo namreč javni prostor in spolno občevanje na javnih prostorih je z zakonom prepovedano. Vsekakor takšna dejanja preprečujemo, izvajamo postrene obhode, morebitne kršitelje pa nemudoma odstranimo in prepovemo vstop. Če tega ne upoštevajo, pokličemo varnostnika, v hujših primerih, ko ne želijo zapustiti prostorov ali so agresivni, tudi policijo. To imamo tudi zapisano v kopališkem redu in pri nas so dobrodošli res vsi, pravilo je le eno, upoštevanje kopališkega reda. Spremljamo tudi forme, kjer se dogovarjajo za tovrstne dejavnosti in tiste dni nadzor poostrimo. Smo proti temu in strogo ukrepamo, predvsem z rednimi kontrolami. Svetujem, da si najamejo apartma in s tovrstnimi dejavnostmi ne vznemirjajo ostalih obiskovalcev," pravi Čretnik.

Starševski čvek | Avtor: Starševski čvek Starševski čvek

Starševski čvek | Avtor: Starševski čvek Starševski čvek

Starševski čvek | Avtor: Starševski čvek Starševski čvek

Starševski čvek | Avtor: Starševski čvek Starševski čvek

 

Komentarjev 10
  • Ender3 14:48 04.januar 2023.

    Evo dokaz na čem se izživlja piggyface...živalski kanibal..? https://twitter.com/petrinjo500/status/1607458460982984704/photo/1

  • Avatar Antikrist3
    Antikrist3 12:07 04.januar 2023.

    A mu ni stranka zrihtala žene?!?

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 12:02 04.januar 2023.

    Terme Olimia so znane po tem da je tam raj za geje. Naj uživa s fanti , če mu punce ne pašejo.

Sorodne novice