Magazin > Odnosi in prosti čas
32403 ogledov

Naša pevka se je zapletla z "zasedenim“ fantom, o njem že piše pesmi

varanje Profimedia
Zapletla se je s fantom, ki vara.

Na najbolj obiskanem slovenskem forumu Med.over.net je uporabnica delila svojo žalostno ljubezensko zgodbo.

Pravi, da sta bila s fantom skupaj skoraj pet let, ko je izvedela, da si preko aplikacije za zmenkarije dopisuje z drugimi ženskami. "Predstavljal se je kot samski in da išče punco. Pa sem vseeno vztrajala, trudila sem se in iskala probleme pri sebi in kako bi se jaz izboljšala,“ je zapisala. Nato je izvedela, da si dopisuje z relativno znano pevko. To je izvedela do prijateljice. "Tej pevki je lagal, da je samski, da nima nobene, čeprav sem bila še jaz v igri. In po nekaj letih pogovarjanja sta se dobila. Takrat je počilo tudi meni in vrgla sem mu jo pod nos. Vseeno sem upala, da bova to zgladila, a me je pustil. Kar se nje tiče, mi je odgovoril, da nima nič z njo in da sta prijatelja. Ampak da ima slabo vest, ker mi je leta lagal. Sedaj v karanteni je punca spisala komad, ki preveč očitno spominja nanj (audio verzijo, glede na karanteno ni videospota). Očitno nista več "prijatelja". Na veliko se obremenjujem, ker sem odpadla kot knof od gat. Boljši si, slabše je. Taki moški privedejo do tega, da ne zaupaš nikomur več, in na koncu bom končala kot zagrenjena stara tetka.“ Cel zapis najdete TUKAJ.

Uporabnica je v komentarjih še razložila, da imena pevke ne bo razkrivala, ker ji ne želi narediti promocije in tudi ne povzročati težav, saj verjetno ne ve, s kom se je zapletla.

"Nauk te zgodbe je zate lahko le to, da v kolikor boš pri naslednjem videla, da je na kakšnem portalu za spoznavanje, medtem ko sta vidva skupaj, ga odpikaš takoj takrat in ne čakaš, da si on najde novo ter odpika tebe,“ je njeno zgodbo pokometiral uporabnik. Kaj bi ji vi svetovali?

Komentarjev 1
  • kvasetotidogajamona 07:29 21.april 2020.

    če si samska in rabiš da te kdo greje ko greš spat mi piši, imam samskega prijatelja 32let