Magazin > Odnosi in prosti čas
5776 ogledov

Njegovo zadnje darilo ženi vas bo ganilo do solz

lauren easton PA Real Life

Darrenu Eastonu se je tik pred smrtjo izpolnila velika želja – poročil se je s svojo veliko ljubeznijo Lauren. 24-letnik je imel cistično fibrozo in ko so mu zdravniki povedali, da presaditev pljuč ni bila uspešna in da je pred njim le še nekaj tednov življenja, se je Darren odločil usodni „da“ dahniti kar v bolnišnici.

Darrena sedaj ni več, pred svojo mnogo prezgodnjo smrtjo pa je poskrbel, da se največji strah njegove soproge ne bo uresničil. Lauren se je namreč bala, da bo pozabila, kakšen glas je imel Darren. Da se to ne bi zgodilo, je Darren kupil posebnega plišastega medvedka …

"Kmalu po njegovi smrti mi je prijateljica prinesla ogromnega medveda. Še vedno sem bila zelo pretresena in nisem razumela, kaj hoče od mene. Nato je rekla: 'Stisni ga.' In ko sem ga, sem zaslišala Darrenov glas: 'Živijo, ljubica. Rad bi ti le povedal, da te imam rad in da te pogrešam. Za vedno boš ostala moj celi svet.' Kako domiselno. Skrbelo me je, da bom pozabila, kakšen glas ima. To se sedaj ne bo zgodilo,“ je povedala Lauren in dodala, da medvedek sedaj sedi na Darrenovem mestu na kavču.

Par se je spoznal v bolnišnici, ko sta bila oba stara 16 let. "Tudi v najtemnejših trenutkih se je šalil, nikoli se ni utapljal v žalosti,“ je o svojem soprogu še povedala Lauren.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.