Magazin > Odnosi in prosti čas
5008 ogledov

Osebne izkušnje: To iščejo moški

seks strast par Shutterstock
Samantha X je lastnica agencije, ki moškim nudi profesionalne spremljevalke. Razkriva, kaj moški v največji meri iščejo.

Samantha X je odraščala v Londonu, kjer je dobila najboljšo možno izobrazbo v elitnih zasebnih šolah. Kariero je začela kot novinarka poročevalka v londonskih tabloidih. Čez čas se je odločila hladno vreme na britanskem otoku zamenjati za sonce in plaže v Avstraliji.

Samantha X | Avtor: Facebook Facebook

Poročila se je in rodila dva otroka, uspešno je delala za avstralske medije. Po razpadlem zakonu in še nekaj propadlih vezah se je odločila za radikalno spremembo v svojem življenju; postala je ženska za spremstvo, v nekaj letih pa ustanovila še agencijo s tovrstnimi uslugami.

Šest let izkušenj kot spremljevalka in dve leti kot lastnica agencije je nedavno podala intervju, v kateerem je razkrila, da so moški, s katerimi ima opravka, najbolj pogosto iskali starejše in bolj polne ženske.

mosko telo istock 110908 Promo Oglaševanje Bi radi bili vztrajnejši v postelji? Preberite tole!

"V dveh letih, odkar vodim agencijo, sem večinoma angažirala starejše ženske od 35 let. Ženske, ki so jih moški odbili, so bile v glavnem preveč vitke, tako da so v moji ponudbi ženske polnejših oblin," je povedala.

Po njenih besedah so dekleta, ki so v svojih 20-tih letih želela postati dekle za spremstvo, ostajale brez dela ravno zato, ker je težko najti moškega, ki bi si želel njihove družbe. Tudi med rjuhami. Njene stranke so v glavnem moški, ki so v svojih 40-tih, 50-tih in 60-tih letih. Dobro situirani so in si s strani ženske za spremstvo želijo tudi dobrega pogovora.

"Ko vidim žensko nad 35 leti, ki nima idealne postave, kakršne videvamo po medijih, jo zaposlim. Moški so za njene usluge pripravljeni plačati tudi po tisoč dolarjev," je med drugim povedala Samantha X, ki uspešno vodi agencijo žensk za spremstvo, piše blog in daje spolne nasvete parom.

seks, ljubezen Magazin Astrologija: To znamenje je v postelji prava raketa!

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice