Magazin > Odnosi in prosti čas
4787 ogledov

Po takšni ženski hrepeni moško srce

ljubezen
Dolge noge, velike prsi in čvrsta zadnjica? Presenečenje! Lastnosti, ki odlikujejo sanjsko žensko, niso povezane z videzom.

Če boste samske moške vprašali, kakšno žensko iščejo, bodo mnogi začeli opisovati videz, nato pa morda še dodali, da mora imeti smisel za humor in da ne škodi, če je inteligentna. Moški, ki je v srečni zvezi z žensko, s katero bi rad osivel, pa bo izpostavil druge lastnosti.

1. Odkrito govori o svojih pričakovanjih
Nihče ne zna brati misli, zato je za zdrav odnos pomembno, da se partnerja odkrito pogovorita o svojih pričakovanjih, preden se začneta obmetavati z očitki. Tako se boste izognili marsikateremu glavobolu in razočaranju.

2. Razmišlja s svojo glavo
Moški si želijo samostojne in samozavestne ženske, ki bo razmišljala s svojo glavo in imela v življenju cilje, ki niso povezani le s partnerskim odnosom. Partnerja se v zdravi zvezi spodbujata in tudi navdihujeta. Pomembno pa je, da sta oba pripravljena sprejemati kompromise.

3. Preseneča
Zjutraj je še slabe volje, zvečer pa polna navdušenja in idej. Takšne ženske so v moških očeh čarobne. Nihče namreč ne želi biti v zvezi s preračunljivim strojem, ki ne kaže čustev in se oklepa rutine.

4. Zanima jo partnerjevo mnenje
Sanjska ženska bo partnerja vprašala po mnenju. Zanimajo jo tudi njegove želje, konjički in pričakovanja. Tako mu daje vedeti, da ga spoštuje.

prepir Magazin "Manhattan učinek" bo uničil vašo zvezo

5. Zna uživati
Vsak ima okoli sebe rad srečne ljudi, ki uživajo v življenju in se ne predajajo črnoglednosti. To so osebe, ki sreče ne iščejo zunaj sebe, ampak v sebi. Če nekdo ne zna ljubiti sebe, tudi drugih ne bo znal.

6. Uživa v spolnosti
Sanjska ženska se v postelji požvižga nato, kako so videti njene dojke ali trebuh. Sanjska ženska bo med rjuhami poskrbela zase in za partnerja ter mu pokazala, kaj ji ugaja in kaj ne. ljubezen Magazin Znaki, da ste v zdravi partnerski zvezi

7. Partnerju zaupa
Zaupanje je temelj zdravega in srečnega odnosa. Pretirano ljubosumje ni znak samozavesti, ki pa je ena ključnih lastnosti sanjske ženske, ki pozna svojo vrednost in bo temu primerno v primeru prevare tudi ukrepala in se od partnerja poslovila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.