Magazin > Odnosi in prosti čas
362 ogledov

Postanite mojstrica oralnega seksa

Oralni seks Profimedias
Triki, ki zagotavljajo, da vaših ustnih spretnosti ne bo nikoli pozabil.

Med oralnim seksom je zelo pomembno, da v aktu uživate tudi vi, čeprav mora biti v ospredju najboljši prijatelj vašega partnerja. Predstavljamo vam nekaj trikov, ki bodo poskrbeli, da bo objekt vašega poželenja med ustno akcijo ugledal nebesa, vam pa pomagali pri "delu".

1. Osredotočajte se na konico
Seveda je pomemben "celoten paket“, celo družinska dragulja, a najbolj občutljiva je konica penisa, ki jo lahko stimulirate s konico jezika,  jo sesate, lahko pa uporabite tudi prste. Tako bo hitro prišel do orgazma.

2. Zaigrajte globoko grlo
Moški obožujejo, ko ženske njihov penis tako rekoč pogoltnejo. Na žalost tega mnoge ne zmorejo. Zanje imamo namig – globoko grlo lahko zaigrate. Konico jezika pritisnite ob nebo, ko ga boste vzele v usta. Intenziven stik z jezikom mu bo dal podoben občutek kot če bi polzel po grlu.

3. Uporabite nekaj slastnega
Tekoča čokolada ali lubrikant z okusom. Olajšate si delo … Še posebej zabavni so geli, ki so pri nanosu na penis mrzli, a se nato hitro segrejejo. Presenečenje ga bo še dodatno razvnelo.

4. Spreminjajte hitrost
Naj ne bo dolgočasno in predvidljivo. Začnite počasi, nato pospešite hitrost, vmes uporabite roko in postanite malce bolj grobi … Razvnemite ga, nato pa pustite, da se malce ohladi. To ga bo spravilo ob pamet.

5. Uporabite prevezo za oči
Občutki bodo še intenzivnejši, če ne bo videl, kaj delate.

6. Masirajte sebe
Med oralnim seksom mu zrite v oči, z eno roko se dotikajte svojih prsi ali intimnih predelov. Moški ljubijo pogled na žensko, ki se zna razvajati sama.

Komentarjev 4
  • maresem 11:26 12.marec 2017.

    Irenca, bi mi ga povlekla, da vidim, če res tako dobro obvladaš.

  • izRODEk 09:39 12.marec 2017.

    Mah...na policijo jih ravno ne bi prijavljal, k psihiatru pa definitivno.Tu se postavlja zgolj vprašanje, kdo je bolj retardiran: tile, ki takšne bizarne članke objavljajo ali mi, ki ji te strani obiskujemo.Žurnal, počasi niste več niti smešni. ...prikaži več Postajate portal za prizadete, se bom jaz raje umaknil, da me ne zamenjajo s kom od vaših zvestih bralcev.Fukjeno vse skupaj do konca.

  • Papaja Popi 09:24 12.marec 2017.

    In kaj imajo mladoletni otroci za brati ?Ali naj berejo o vojnih grozotah in gledajo kri vsepovsod ?Če bi ljudje več mislili o seksu in več seksali, ne bi bilo toliko vojn !Ali si že slišal za ...prikaži več blokado strani, da jih otroci ne morejo odpreti in brati ?