Magazin > Odnosi in prosti čas
172 ogledov

Šest znakov, da ste v slabi zvezi

slaba zveza, ljubezen, težave Profimedias
Nekateri so celo tako neopazni, da se vam zdi, da je vse v redu.

Manj intimnosti

Ali izgovor najdete vi ali pa vaš partner. Nikoli več se ne objemata, ne seksata ali si delita poljube kot nekoč. Zdi se, da je vse skupaj zelo mehansko. Seksata, ker to pari pač počnejo. V resnici pa sta oba nehala uživati.

Premalo zabave

Najbolj zdravi odnosi so tisti, kjer se veliko dogaja, kjer ne manjka zabave in smeha. To seveda ne pomeni, da ne smete ležati na kavču in skupaj pogledati tri filme na enkrat. A verjetno to ni najbolj pametna odločitev za vsak dan. Če enemu od vaju postane dolgčas, nastane problem. Če se v zvezi, ko sta popolnoma sama, počutite nervozno, potem nekaj ni v redu.

Ko izgine spoštovanje

Seveda, vsak par se prepira. To je popolnoma normalno in včasih celo priporočljivo. Problem nastane, ko si začneta metati polena pod noge ali očitati stvari, ki jih ne gre očitati. Tudi sarkastične pripombe so lahko zelo škodljive za vajino zvezo, piše britanski Cosmopolitan.

Eden od vaju je preveč časa na telefonu

Seveda, vsi kdaj 'visimo' na telefonu, a verjetno vas zmoti, ko se partner bolj posveča mobilniku kot vam. V postelji, na večerji, na izletu … Ni pomembno, kje. Če partner ne želi odložiti telefona, je to lahko prvi znak, da se je vajin odnos skrhal.

Prijatelji so bolj pomembni

Ko opazite, da imajo prijatelji ali njegova/njena družina več pozornosti kot vi, se vprašajte, ali je to v redu ali ne. Če se dogovorita za obisk kina, on pa vam zadnjo minuto reče, da bo šel na pijačo k sosedu, ker ga je ravnokar poklical in povabil, je to zelo dober pokazatelj, kaj so njegove prioritete.

Ljubimca, prijatelja ali neznanca?

S časom se zgodi, da se tista začetna strast umiri. Da pa se zmanjša število objemov, majhnih pozornosti, poljubov in dotikov pa morda ni več tako 'normalno'. Bodite pozorni. Sta prišla do točke, da sta samo še dobra prijatelja, ki sta veliko časa skupaj?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.