Magazin > Odnosi in prosti čas
2120 ogledov

Stavki, ki so pomembnejši od "ljubim te“

ljubezen
Po teh stavkih oziroma ljubezenskih izpovedih bi moralo hrepeneti vaše srce.

Večina parov si prvič ljubezen izpove po petih mesecih zveze, so pokazale številne raziskave. In četudi je stavek „ljubim te“ tisti, ki ga najraje slišimo iz partnerjevih ust, obstaja še več besednih zvez, s katerimi lahko ljubljeni osebi še lepše povemo, kako pomembna nam je.

1. Si moja številka ena
V svetu, ki je poln stresa in obveznosti, se mnogokrat zgodi, da partnerja potisnemo na stranski tir. To se ne bi smelo zgoditi, zato mu dajte vedeti, da kljub polnemu urniku mislite nanj.

2. Popoln/popolna si takšen/takšna, kot si
Ko po približno šestih mesecih zveze snamemo rožnata očala, na dan pridejo partnerjeve „napake“. Zgodi se tudi, da si po tem času dovolimo biti to, kar v resnici smo – nerodni, ranljivi … Dajte partnerju vedeti, da ga ne želite spreminjati, temveč ga sprejemate točno takšnega, kot je.

3. Zaupam ti
Odpremo se lahko le osebam, ki jim popolnoma zaupamo. Imeti v nekoga slepo zaupanje, ni enostavno. Potreben je pogum, zato je ta stavek tudi tako zelo pomemben.

hoja par zakonca obala plaža morje sprehod Magazin To so dobri pokazatelji, da bo vaš zakon trajen

4. Oprostim ti
V vsaki zvezi se bo slej kot prej zgodilo, da nas bo partner z nečim prizadel. Odpuščanje je dokaz velike ljubezni.

5. Spoštujem te
Pomembno je, da se tako tudi obnašate!

6. Varoval/a te bom
Eden najlepših občutkov je, ko vemo, da nam partner stoji ob strani in da lahko vedno računamo na njegovo pomoč in podporo.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.