Magazin > Odnosi in prosti čas
12038 ogledov

Štiri napake, ki vam jih moški med rjuhami ne bo odpustil!

seks, ljubezen

Imate novega partnerja in ste pred prvimi vročimi dogodivščinami malce na trnih? Brez skrbi, moški niso tako zahtevni, predvsem pa se ne obremenjujejo z malenkostmi, ki jih opazimo le ženske, a vseeno obstaja nekaj stvari, s katerimi ga lahko odvrnete. 

Primerjava z bivšim

Nikoli ne omenjajte, kako krasno sta se v postelji ujela z bivšim ali, še huje, ga primerjajte z bivšim. Zagotovo tudi vi ne želite slišati, kako ima njegova bivša večje prsi in je boljša v oralnem seksu kot vi, kajne? 

Pomanjševalnice

Ljubkovalne besede, kot so "mucek, mišek, srček" in podobne pomanjševalnice, s katerimi nagovarjate otroke, ne spadajo med rjuhe, saj to enostavno ni seksi. Vaš ljubimec si za vas želi biti močan in vzdržljiv Pozejdon, ne pa "moj mali sladkorček". Beseda "mali" je sploh prepovedana. Lahko si mislite, zakaj. 

Egoizem
To, da med rjuhami mislite le nase in na svoje potrebe, ni seksi. V odnosu, tako partnerskem kot seksualnem, je pomembno, da prisluhnete partnerjevim željam in on vašim. Le vzajemen spolni odnos je lahko dober spolni odnos. 

Laži glede zaščite

Da je zaščita z novim ali nepoznanim partnerjem pomembna oziroma osnova, ni treba posebej razlagati. Zelo neumno in nepošteno pa je, če se partnerju zlažete, da kondoma ne potrebujeta, ker uporabljate kontracepcijske tabletke, čeprav jih ne. Take laži enostavno ni mogoče oprostiti. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice