Magazin > Odnosi in prosti čas
1778 ogledov

Najpogostejši razlogi, zakaj partner zavrača intimo

seksi dekle Profimedias
Se je med vašimi rjuhami ohladilo, pa ne veste, kaj je razlog?

Če je vaš partner kar naenkrat ni razpoložen za vroče igrice, še pred kratkim pa je bil nenasiten, ni potrebe za preplah. Lahko, da za zmanjšanim libidom stojijo težave, ki niso prav nič povezane z vami. Ali pač?

Finančne težave

Finančne težave so eden najpogostejših vzrokov za razpad zveze. Neusklajeni finančni načrti med partnerja vnašajo strah, tesnobo, nezaupanje, simptome depresije in zmanjšano željo po seksu. Medtem, ko skupni proračun in dogovori o finančnih ciljih povečajo občutek bližine in zaupanja. 

Dolgočasen seks

Če je vajin seks postal dolgočasen ali rutinski, nič čudnega, da partnerju ni do njega. Presekajta rutino, določita nov kraj, eksperimentirajta s pozami, kupita si erotične igračke, vroče perilo, poglejta pornofilm … v glavnem spustita domišljijo med vajine rjuhe!

Digitalne motnje

Mobilni telefoni, računalniki, tablice, televizija so smrt za intimnost. Namesto, da zvečer "šarita" po telefonu in si ogledujeta najljubše serije, se raje posvetita drug drugemu. Ali pa uvedita enostavno pravilo, da v spalnici tovrstni pripomočki niso dovoljeni in da npr. po deveti uri ugasneta vse naprave in se posvetita bolj prijetnim stvarem. 

Odvečni kilogrami

Ste se zredili in se sami sebi ne zdite privlačni, zato se v svoji koži ne počutite najbolje. To in strah, da bi vas tako videl tudi partner, vas odvrača od seksa. Vendar je ta strah neopravičen, ker imate zagotovo še druge atribute, ki se vašemu partnerju zdijo neustavljivo privlačni. Če je zgodba obrnjena in se je v tej situaciji znašel vaš partner, mu pokažite, da vas še vedno noro privlači tudi z nekaj kilogrami viška. Ko bo videl, da vam je še vedno všeč, se bo sprostil tudi on ali ona.

Partnerske težave

Prepiri, izguba zaupanja, izguba občutka bližine in povezanosti ne ohladi le vajinega odnosa, temveč tudi željo po seksu. Poskušajte se s partnerjem pogovoriti, pokažite mu, da ga ljubite kljub težavam, da ga cenite in da ste še vedno tu zanj. Ko se mu boste odprli in mu prisluhnili, vam bo ponovno zaupal, kar bo zanetilo iskrice tudi med rjuhami. 

Težave v službi, s prijatelji ali družino

S partnerjem nista samotni otok in njegove težave morda nimajo veze z vami. Morda ga pesti težko obdobje v službi, spori s prijatelji ali družino, bolezni … Takrat je povsem normalno, da mu je seks zadnja skrb. A če bo v vas dobil oporo, ramo, na katero se lahko nasloni in ji zaupa svoje težave, se bosta zagotovo zbljižala tudi intimno. Vse, kar morate storit je le to, da mu prisluhnete. Včasih pa pomaga že tišina, topel objem in zavedanje, da mu stojite ob strani. 

Pomanjkanje fizične aktivnosti

Med vadbo naše telo proizvaja hormon sreče, počutimo se bolj sproščeno, vadba, sploh v naravi, pozitivno vpliva na naše telo in duha. Z vsemi temi pozitivnimi občutki smo tako hitreje pripravljeni za vragolije med rjuhami. Če vaš partner večino dneva presedi, ga zvabite na kakšno zabavno športno aktivnost in zagotovo bo zvečer bolj poskočne volje tudi med rjuhami. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice