Magazin > Odnosi in prosti čas
22861 ogledov

Moški, ki imajo močnejše partnerke, so srečnejši!

debeluška, seks Shutterstock
Tako pravi raziskava ...

Raziskava mehiških znanstvenikov dr. Filemóna Alvarada in dr. Edgarda Moralesa je pokazala, da so tisti moški, ki imajo partnerke z močnejšo postavo, srečnejši. Njuna primerjalna študija je namreč dokazala, da so moški, ki so se poročili z žensko močnejše postave v zakonu do desetkrat bolj srečni od svojih kolegov, ki so si izbrali suhice. Študija je pokazala, da so moški z ženami, ki imajo obline in nekaj kilogramov viška, lažje reševali vsakodnevne težave in se veliko več smejali. 

Rezultati so tudi pokazali, da so soproge z večjo telesno maso bolj pozorne na potrebe svojih soprogov, iskrenejše, to da so v svojem telesu povsem zadovoljne, pa jih naredi še privlačnejše. Znanstvenika pa sta strnila tudi razloge, zaradi katerih so moški s polnejšimi partnericami tako srečni:

- Od svojih soprogov ne zahtevajo izklesane postave.
- So izvrstne kuharice, ki uživajo v hrani.
- Ne zapletajo situacij in lahko jih je zadovoljiti.
- Imajo odličen smisel za humor, kar je za srečno zvezo zelo pomembno.
- So zelo ljubeče in romantične.
.- Zavedajo se, kdo so in se ne trudijo, da bi ustrezale standardom družbe.


Kakorkoli, verjetno zgornji atributi niso odvisne le od telesne mase, pač pa predvsem od osebnosti, zato jih imajo lahko prav tako tudi suhice. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 4
  • Kaitlyn_Robey 15:51 01.julij 2019.

    Začnite zaslužiti z Google $ 7385 - $ 8726 na teden za delo na spletu od vašega doma za 2-3 ure na dan. Redno plačujte vsak teden. Vse kar potrebujete je računalnik, internet povezava in malo prostega časa. Everything in ...prikaži večin the world rests in a popolnoma spremenilo moje življenjee. T0 come .... ...... ⇛⇛⇛⇛⇛⇛⇛ www.WebJob98.Com

  • NeAnonimni 08:49 01.julij 2019.

    BS: Srečen je tisti, ki ima zdravje.