Magazin > Odnosi in prosti čas
6348 ogledov

Ta tri znamenja do 22. novembra čaka velika sreča

prijatelji, veselje, sreča
23. oktobra smo vstopili v sezono škorpijona. To znamenje praznuje do 22. novembra.

Za škorpijone velja, da so pogumni in neustrašni in da se vseh izzivov, ki jim jih naproti nosi življenje, lotevajo z neverjetno energijo in voljo. Obdobje, ko je  Sonce v njihovem znamenju, pa ni le pozitivno zanje, ampak tudi za dva druga astrološka znaka.

Rak
Raki si lahko po zelo turbulentnem obdobju končno oddahnejo. Drugim zelo radi svetujejo, da morajo biti nežni do sebe, sedaj pa je napočil čas, da poslušajo svoj nasvet. Sonce se bo pridružilo Jupitru in Veneri, ki se nahajata v njihovi 5. hiši zabave, strasti in romanc, kar napoveduje veliko prijetnih in nepozabnih trenutkov.

Škorpijon
Kot rečeno, je to obdobje najbolj naklonjeno škorpijonom. Četudi je Jupiter njihovo znamenje zapustilo 8. novembra, to ne pomeni, da jih je zapustila tudi sreča. Čaka jih nekaj lepega in veliko sprememb.
 

Ribi
Končno spremembe! Za pripadniki tega znamenja je dolga in težka pot. Naučili so se mnogih lekcij, zaradi katerih so postali zrelejši. Ribice bodo na novosti pripravljene, saj se Sonce nahaja v njihovi 9. hiši - hiši učenja in filozofije. Morda jih čaka avantura ali popolnoma nova življenjska pot. Karkoli bodo izbrali, zagotovo bodo uspešni, saj je Vesolje na njihovi strani.
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.