Magazin > Odnosi in prosti čas
8201 ogledov

V tem astrološkem znamenju je rojenih največ milijonarjev

Denar, štetje denarja
Če ste rojeni v tem znamenju, se denar kar lepi na vas!

Po raziskavi marketinške družbe AdView so zvezde bogastva še posebno naklonjene ljudem, ki so rojeni v tem astrološkem znamenju. Podjetje je analizo izvedlo na najnovejši Forbesovi lestvici, na kateri so najbogatejši ljudje na svetu. Rezultati so pokazali, da je največ milijonarjev rojenih v znamenju leva, na drugem mestu so biki, na tretjem pa tehtnice. Na dnu lestvice pa so se znašli ovni. 

utrujenost, pisarna Magazin Ta horoskopska znamenja do konca leta čakajo največje spremembe

Med milijonarji, ki so se znašli na Forbesovi lestvici, jih je kar 28 rojenih v znamenju leva, v znaku Bika je rojenih 23 bogatašev iz lestvice, v znaku tehtnice pa 23. V znaku leva je na primer rojen soustanovitelj Googla Sergey Brin, v znaku bika ustanovitelj Facebooka Mark Zuckerberg, v znaku tehtnice pa modna legenda Ralph Lauren. Levom, bikom in tehtnicam sledijo vodnarji, dvojčki, device, kozorogi, ribe in raki, na dnu lestvice pa so se znašli strelci, škorpijoni in ovni. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.