Magazin > Horoskop in Numerologija
7988 ogledov

Ta tri astrološka znamenja čaka ljubezenski teden leta!

ljubezen
Venera bo naredila svoje in za ta tri astrološka znamenja se bo zgodil čudež ljubezni, ki so ga dolgo čakali …

Devica
Ta teden je, kar se ljubezni tiče, devicam pisan na kožo. Venera je na njihovi strani in poskrbela bo za številne vroče urice. Možno je, da bo na vrata potrkala stara ljubezen in ponovno vzbudila čustva. Morda pa ostaja še nekaj nejasnosti v obstoječem odnosu in sedaj je pravi čas, da razčistite stvari, ki so vam dolgo ležale na duši ter dobite pravo sliko.

Bik
Tudi bik lahko naleti na staro ljubezen, posledice pa bi lahko bile dramatične in mu življenje postavile na glavo. Na delu bodo metuljčki v trebuhu. Bikom je v zvezi najpomembnejša bližina in pripadnost, to je tisto, kar potrebujejo in partner se jim bo v tem pridružil.

Škorpijon
Škorpijonu bo partner iz oči prebral prav vsako željo, še preden jo bo izrekel. Poleg tega bo Venera poskrbela za stik z novimi ljudmi, ki bodo v vašem življenju igrali veliko vlogo, morda ta teden spoznate celo ljubezen svojega življenja, ki bo trajala za večno, zato dobro odprite oči.

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice