Magazin > Odnosi in prosti čas
9348 ogledov

Tako v desetih minutah raztegnete preozke čevlje

Čevlji
Za ta uporaben trik potrebujete le tri stvari!

Se si kupili nove čevlje, pa vas žulijo, ker so preozki? Žuljem se lahko izogne na enostaven način in v le desetih minutah. Potrebujete čevlje, debele nogavice ali več tanjših ter sušilec za lase. Preprosto si nadenite debele nogavice in obujte čevlje, ki vas tiščijo in žulijo, nato pa vroč zrak iz sušilnika za lase za deset minut usmerite na mesto, kjer vas čevelj žuli. Nato počakajte, da se ohladi in se šele nato sezujte. Če vas še vedno tišči, postopek ponovite. Le previdno pri usnjenih čevljih, ki jih po tovrstni "obdelavi" premažite s posebno kremo za usnje.

Čevlji, za katere ponujajo tisoč let garancije. Magazin To je trik za nebolečo hojo v čevljih s peto

Če pa do žuljev vseeno pride, jih nikar ne predrite in iz njih ne vlečite kože, ki je naravna zaščita. Mesto umijte z vodo in milom ter namažite z antiseptičnim mazilom. Nato žulj zalepite z obližem, ki ga vsak dan zamenjajte. Žulj naj se čim več suši na zraku, ko se obujete, pa izberite obutev, ki nanj ne pritiska. 

Danica Lovenjak Magazin Danica Lovenjak razprodaja svoje "premoženje"

 

Komentarjev 1
  • Stephanie_Morton 15:24 20.avgust 2018.

    Moj najboljši bratranec zasluži $ 279 / uro na računalniku. Že štiri mesece ni delovala, toda prejšnji mesec je njegovo plačilo znašalo 31925 $, ki je samo nekaj urr delal0 na prenosnem računalniku. poglejte to spletno mesto ... ..... ❥❥❥ ...prikaži več❥ ❥❥❥❥ ❥❥❥ www.Internet43.Com

Sorodne novice