Magazin > VIP
18867 ogledov

Danica Lovenjak razprodaja svoje "premoženje"

Danica Lovenjak danicalovenjak.com
Razprodaje še niso mimo!

Obleke, čevlji, torbice in nakit so ji strast številka ena. Kjerkoli se pojavi je vedno urejena kot iz škatlice. Lovenjakova ne skriva, da ji ni škoda zapraviti malo več denarja za kos luksuznih blagovnih znamk, tokrat pa na svoji Facebook strani kar nekaj kosov, ki se jih je naveličala, a izgledajo kot novi, ponuja po super ugodnih cenah. Med drugim salonarje znamke Versace, Alexander McQueen, Roberto Cavalli, torbico Michael Kors in celo tako iz pitona. Kose oddaja po sto evrov.

In kaj je razlog luksuzne razprodaje, ji zmanjkuje denarja ali prostora? Če ji bo uspelo prodati vse kose, se ji bo v denarnico vrnilo kar 500 evrov. "Zagotovo je razlog tudi pomladansko čiščenje in pa dejstvo, da so mi čevlji malce premajhni in se zato skoraj nikoli ne odločim, da bi jih obula. A kot prava modna navdušenka, sem si jih takrat kljub temu dejstvu vseeno kupila. To pa je prava ljubezen do čevljev," se pošali Danica, ki sicer veliko svojih kosov podari tudi v dobrodelne namene ali prijateljicam. Je pa zanimivo, da se za Daničine čevlje zanimaj tudi moški, nekateri ji celo pišejo, če jim podari kakšen kos oblačila: "Take perverznosti enostavno ignoriram, čevlje bom prodale le ženskam."

 

Komentarjev 16
  • Tadej 23:42 16.marec 2018.

    Sem mislo da gre pod noz in speh prodaja.

  • matermila 16:08 16.marec 2018.

    Če ji bo uspelo prodati vse kose, se ji bo v denarnico vrnilo kar 500 evrov. " Za vse kose 500€?Mora da je jeftina roba.Za 500€ imam športnih copat,pa malo bolje zgledajo,kot toti zgužvani šuhi.

  • wingspan15 14:51 16.marec 2018.

    Danica dela predvsem reklamo za svoje usluge,

Sorodne novice