Magazin > Odnosi in prosti čas
8192 ogledov

Te stvari so pomembnejše od dolžine

seks Shutterstock
Spisek, ki bi moškim gotovo zvišal samozavest, če bi le vedeli zanj.

Že več študij je pokazalo, da okrog polovica moških ni zadovoljna z velikostjo svojega spolnega organa, hkrati pa je več študij pokazalo tudi, da je več kot 80 odstotkov žensk povsem zadovoljnih, del žensk bi si celo želel, da bi imeli njihovi partnerji manjši organ.

Moški bi vsekakor morali več storiti na svoji samozavesti; ženskam so številne stvari pomembnejše.

Čistoča
Verjeli ali ne, čista posteljnina je ključna stvar, ko gre za dobro razpoloženje ženske. Umazana posteljnina neprijetnega vonja v veliki meri vpliva na žensko nerazpoloženje.

Izgled
Velikost moškega spolnega organa je do neke mere res pomembno pri zadovoljitvi ženske, a vendarle ne toliko, kot sta pomembna lepo negovano telo, mišičaste roke in prsa. Fizični izgled igra vlogo! A ne tisti v hlačah.

Pomoč
Eden najboljših načinov, da bi moški že pred seksom zadovoljil svojo partnerko je ta, da ji pomaga pri hišnih opravilih. Srečna ženska je gotovo prej pripravljena na spolne aktivnosti, kot pa tista, ki je izmučena in slabe volje, ker je vse na njenih plečih.

Seksi igračke
Pari, ki uporabljajo seksi igračke med spolnim odnosom, so seksualno bolj zadovoljni, kar vpliva tudi na njihovo splošno samozavest.

oralni seks Nova dognanja Magazin To je prava resnica za oralno spolnost

Izdržljivost
Ženska nima nobene koristi od velikega penisa, če spolni odnos traja le nekaj minut. Prehitra ejakulacija je pogosta težava med moškimi.

Jezik
Oralni v veliki meri osrečuje ženske. Več kot 90 odstotkov žensk lahko doživi orgazem med oralno stimulacijo, med penetracijo pa le 25 odstotkov. Torej ženske imajo veliko raje spretni jezik kot pa velik spolni ud.

Predanost
Kot kažejo raziskave, je veliko večja verjetnost, da bo ženska doživela orgazem in zadovoljujoč seks z moškim, s katerim je v zvezi, kot s tistim, ki ga je komaj spoznala.

Strast
Glede na eno izmed številnih anket na to temo je sedem odstotkov žensk izjavilo, da je velikost penisa ključnega pomena za njihovo zadovoljstvo, medtem ko je strast in nesebičnost v postelji ključnega pomena za večino.

Komunikacija
Zagotovo najpomembnejša postavka v vsakem odnosu je komunikacija, ki igra pomembno vlogo tudi pri seksu. Zelo pomembno je, da partnerja vesta, kaj imata rada in kaj ne, kaj ju zadovoljuje in kaj ne, kje imata erogene cone.

seks Spolnost Magazin Moško priznanje: Le tako zares uživamo!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice