Magazin > Odnosi in prosti čas
5081 ogledov

Tega v stanovanju strokovnjakov za feng šui ne boste našli

spalnica Žurnal24 main
Si želite, da bi v vašem domu vladala harmonija? Sledite načelom vede feng shui.

Strokovnjaki za feng shui pravijo, da lahko s pravimi prijemi v svojo okolico vnesete več pozitivne energije in tako tudi harmonije. Pravil je ogromno, predstavili pa vam bomo le nekaj najpomembnejših.

Na kaj morate biti pozorni?

1. Razbiti, polomljeni predmeti
Veda svetuje, da v svojem domu ne hranite pokvarjenih, razbitih ali poškodovanih predmetov. Kar lahko popravite, popravite, drugo vrzite v smeti. Pogled na polomljen predmet, tako pravijo strokovnjaki za feng shui, v osebi vzbudi občutek, da je tudi sama na neki način poškodovana in krhka.

2. Ostri predmeti
Tisti, ki sledijo načelom te vede, se izogibajo ostrim predmetom in tudi koničastim stvarem, saj naj bi širili agresivno energijo.

Denarnica, denar, kovanci, evro Magazin Pazite na to in pritegnite več denarja

3. Prazni koti
V kote svojega stanovanja postavite rože, kos pohištva, svetilko … Poskrbite, da ne bo prazen prav noben kot.

4. Dolgi hodniki in stopnice
Če gradite hišo, poskrbite, da pred vhodnimi vrati ne bo stopnic. Pazite tudi, da do spalnice ne vodi dolg hodnik in da vhodna vrata niso nasproti zadnjih vrat.

5. Spalnica
Umirjena energija je še zlasti pomembna v spalnici. Za barvo sten izberite umirjene odtenke in ne kričečih barv. Nasproti postelje nikakor ne sme stati ali viseti ogledalo. Izogibajte se tudi slikam, na katerih so veliki predmeti, kot na primer vaza z rožami. Takšne slike naj bi namreč povzročale občutke preobremenjenosti, ki vas bodo spremljali vso noč.
Komentarjev 1
  • mph 12:13 20.januar 2018.

    S čem vse se ljudje ukvarjajo ....