Magazin
2636 ogledov

Pazite, to astrološko znamenje najpogosteje vara

Varanje, horoskop, razmerje Profimedia
Ta znamenja so nagnjena k prevari in prikrivanju. Nekatera zelo pazijo, da jih partner pri varanju ne ujame.

Oven

Ovni sprejemajo hitre odločitve in bodo verjetno brez težav zapustili predano razmerje zaradi kratke afere. Včasih bodo šli tako daleč, da bodo svoje varanje prikrivali pred trenutnim partnerjem. Običajno se ravnajo tako, kot se njim zdi prav.

Dvojčki

prepir, par, varanje, moški, ženska | Avtor: Profimedia Profimedia
Dvojčki so najbolj nagnjeni k varanju, saj so precej družabno znamenje. Na zunaj se zdijo iskreni, nedolžni in prijetni, navznoter pa lahko izdajo partnerja in celo prikrivajo resnico, da bi ohranili svojo afero. Dvojčki se pogosto zatečejo k varanju zaradi občutka naveličanost in dolgočasja.

 

Tehtnica

Tehtnice pogosto iščejo afero, ko stvari v razmerju uidejo izpod nadzora. Svojo afero običajno prikrivajo pred svojim partnerjem, namesto da bi se iskreno pogovorile o težavah v razmerju.

Škorpijon

Tudi če nima dobrega razloga za varanje, bo običajno zvest in predan škorpijon to storil zaradi prevelike čustvene oddaljenosti od partnerja. Svoje prešuštvo prikrivajo, saj ne želijo prizadeti svojega partnerja. Pri prikrivanju sledi nimajo težav, saj so zelo skrivnosti in učinkoviti pri svojem delu.

varanje | Avtor: Profimedias Profimedias

Strelec

Razmišljanje o dolgotrajni zvezi z nekom je v nasprotju z vsem, v kar verjame, saj je za to znamenje smisel življenja le uživanje. Strelci se ne zavežejo hitro in pogosto varajo več partnerjev, včasih pa jim svojo nezvestobo celo uspe prikriti. So obsedeni z nadzorom, saj ne marajo izgubljati stvari ali oseb.

par, zakonski par, Magazin Stvari, ki jih moški v razmerju vidijo kot varanje Darilo, darila, božič, obdarovanje, prazniki, jelka, smreka Nič ali malo denarja Magazin S takšnimi darili boste zares osrečili otroke Marissa Pool Magazin Kako me je ločitev spremenila v Megan Fox
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.