Magazin
23 ogledov

Popoln nesmisel

Nekateri nesmisli so povezani tudi s slabo voljo. Žurnal24 main
Nesmisel je opredeljen kot nekaj, kar je v nasprotju z logiko, brez smisla in končnega cilja, nekaj, kar nima možnosti za uspeh.

Popolni nesmisli, s katerimi se srečujemo dnevno ali vsaj kdaj pa kdaj v življenju, na žalost imajo določen namen ali določen končni cilj. Nekaterim med njimi niti ne posvečamo posebne pozornosti, a so vseeno tukaj, okoli nas, infiltrirani v naš vsakdanjik, spet drugi nas s svojo absurdnostjo spravljajo v jezo in bes vsakokrat, ko se z njimi srečamo. Zame osebno v drugo skupino spadajo deklaracije. Tisti našitki na oblekah, na katerih piše, iz česa je oblačilo sestavljeno in kako ga je treba vzdrževati. Po opredeljenem končnem cilju, ki je posredovanje informacij potrošnikom, imajo, kakor kaže, tudi določeni skriti namen, ki je vsaj nekako povezan s slabo voljo. Nekateri med njimi so nesramno veliki in se s poskusom odstranjevanja lahko spremenijo v kot rezilo ostro strgalo, ki nekako najde pot do stegna ali pa izvaja piling nekje na levi ali desni strani trupa, malo višje nad boki. Ko jih hočemo popolnoma odstraniti pa na novem oblačilu zazija luknja. Popoln nesmisel! Takšnih in drugačnih nesmislov je ogromno, na nekatere smo se navadili do te mere, da jim ne posvečamo pozornosti, ali pa smo postali povsem otopeli, saj smo že popolnoma navajeni na različne neumnosti, ki nas obkrožajo v vsakodnevnem življenju. Olivno olje brez holesterola, dolge vrste na letališču, ko okence za čekiranje še niti ni odprto ... Da novoletnega okraševanja trgovin in mesta v oktobru niti ne omenjam. Popoln nesmisel!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.