Magazin
32 ogledov

Potrebujete namestitev? Spite v taksiju!

taksi Shutterstock
Londonski podjetni taksist je prišel na genialno idejo, s katero je rešil namestitvene težave prirediteljev v času olimpijskih iger. Obiskovalci bodo lahko med igrami spali v njegovem taksiju za 50 funtov na noč. Zajtrk ni vključen v ceno.

Taksist David Weekes se je hitro zavedel, da bodo prometni kaos in posebni prometni pasovi zgolj za akreditirana vozila pomenili manj dela zanj in s tem manj zaslužka s prevozi. Zato je svoj tradicionalen črn taksi spremenil v enoposteljno sobico, z odejo v barvah britanske zastave.

Weekes je dejal, da so mnogi taksisti prepričani, da bo delo med olimpijskimi igrami "popolna izguba časa" zaradi gostote prometa. Sam bo podnevi vozil in poskušal kaj zaslužiti, ponoči pa bo v njegovem taksiju mogoče prespati. Sicer je pred britanskim parlamentom ta teden protestiralo na stotine londonskih taksistov. Oblasti so jim namreč prepovedale uporabo posebnih prometnih pasov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.