Magazin
31 ogledov

Prijazen muc za plaščke

mucek obešalnik Leart
Popestrite otroško sobico z zanimivimi obešalniki.

Za tiste, ki imate otroke, je izbira pisanih in igrivih obešalnikov raznih oblik in vzorcev (od rožic do živali in znanih risanih junakov) raznovrstna in po dostopnih cenah. Obešalnik maček (na fotografiji) najdete v spletni trgovini unikatnih izdelkov Leart po akcijski ceni 34,20 evra (sicer stane 38 evrov).

Od 10 do 48 evrov

Štiri različne obešalnike z motivi princa in princese ter pirata in vojščaka, ki stanejo 44,40 in 48 evrov, najdete tudi na spletni strani Svetilko.si, na spletni strani Doberizbor.si pa za pol nižjo ceno (19,95 evra) lesen obešalnik džungla z motivi zebre, leva, slončka in žirafe. Na isti strani za 9,75 evra ponujajo tudi šestdelni komplet kovinskih kljukic, pričvrščenih na lesene motive ribic, ki "bodo vašega otroka navdušile nad pospravljanjem sobe". Ali bo bolj pridno pospravljal, lahko preverite tudi z lesenim živopisanim obešalnikom v obliki harmonike in otroškimi motivi, ki si ga lahko omislite prek spletne trgovine Kristaldoo.si. Zanj boste odšteli 10,90 evra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.