Magazin
13 ogledov

Še vedno nedolžen

Roka hlače seks iStockphoto Žurnal24 main
Star sem 23 let in težava je, da z ženskami nimam čisto nič izkušenj.

Še nikoli nisem imel resne zveze ali aferice za eno noč. Nisem še seksal, niti prvega poljuba nisem doživel. Bojim se, kako bo, ko bo enkrat šlo zares, še zlasti, če jo bodo zanimale moje izkušnje. Kaj naj ji rečem? Naj ji povem po pravici ali se malce zlažem? Zasledil sem, da se ženskam ne ljubi ukvarjat s tipi, ki so pri mojih letih še nedolžni.

Peter

Odgovor:
Brez tveganja ne gre in čim bolj se boste trudili navezovati stike z dekleti, tem bolj se boste osvobajali zavrtosti. Mogoče se pa deklet bojite in od tod toliko ovir. Dekleta pa niso vsa enaka in nekatera rada dajo pobudo. Dekletom ugaja tudi, če vodijo fante v spolni igri.

Če boste tako bojazljivi, izkušenj ne boste pridobili. Pridobiti je treba samozavest, ne samo obupovati. Laži se ponavadi ne splačajo, ni pa treba takoj izjaviti, da o seksu nimate pojma. Kaj pa fantazije? Poskušajte si zamisliti, kaj bi si želeli pri seksu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.