Magazin
107 ogledov

Seks na prvem zmenku?

zadnjica, seks Žurnal24 main
Vsak dan nervozo prvega zmenka občuti okoli tri milijone Američanov. Koliko se jih na prvem zmenku preda strastem, koliko jih ostane skupaj in kaj je najpogostejši razlog za razhod?

Vse to je zanimalo Durexove raziskovalce. In kakšna so pravila privlačnosti? Ugotovili so, da je seks na prvem zmenku doživelo 47 odstotkov moških in 40 odstotkov žensk, med katerimi jih je 36 odstotkov po prvi noči prekinilo vse stike. Nekateri zaradi slabe vesti, drugi zaradi slabega seksa, 36 odstotkov pa jih stike prekine zaradi neizpolnjenih lepotnih idealov.

Kaj pa poroka?

Čeprav se na prvi zmenek vsak dan odpravi okoli tri milijone Američanov, jih v zakonu pristane le dva milijona in pol na leto. A tudi ti niso najsrečnješi. Raziskava je pokazala, da se jih loči skoraj polovica. Razlogi so različni, 22 odstotkov Američanov pa priznava, da so se ločili zaradi prevare in nezadovoljstva v postelji.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.