Magazin
44 ogledov

Seksajte kot kača!

Položaj enakovrednih za "telesno dobro pripravljene" ... Žurnal24 main
Kdor ne mara kač, se je morda ustrašil naslova. A kačji položaj in položaj enakovrednih prinašata samo veselje in užitek. Poskusite!
Položaj enakovrednih, pri katerem je spet na vrhu ženska, zahteva precej telesne pripravljenosti. In vzdržljivosti. Ananga Ranga sicer uči, da mora noge ljubimke namestiti moški,  ona pa se mora najprej okobal usesti v njegovo naročje. A ko ne sedita več pokonci, lahko noge premikata oba in s tem podžigata strast. Ona lahko njega z nogami objame okoli pasu ali pa jih prekriža na hrbtu. Ko se ljubimka nagne nazaj, s stegenskimi mišicami in in zadnjico poskrbi, da se penis trese v prijetnem ritmu. Ananga Ranga svetuje še, da ljubimec sklene dlani okrog partneričinega vratu, a jih lahko uporabi tudi prijetneje in ljubimko boža po prsih. Ki jih seveda lahko tudi poljublja.

In še kačja past. Ta posteljni položaj je ime verjetno dobil zato, ker ljubimca (ženska sedi na moškem) držita stopala drug drugega – pobeg torej ni mogoč, kača pa je "ujeta v ženski", pravi Ananga Ranga. Ona sedi v njegovem naročju in ima noge ob njegovem trupu, on pa sedi z iztegnjenimi nogami in penis potisne v ljubimko. Partnerja se na stopala drug drugega opreta z rokami in zibata medenico. Kačja past in položaj enakovrednih morda res ne bosta vzbudila eksplozije občutij, a prinašata veliko zabave in igrivosti.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.