Magazin
24 ogledov

Šepetalec psom prihaja na Hrvaško

Cesar Millan Reuters
Novica, da šepetalec psom Cesar Millan prihaja v Zagreb, bo razveselila vse lastnike težavnih in malo manj ubogljivih kosmatincev.

Svetovno znan šepetalec psom Cesar Millan poleti prihaja v Zagreb. Njegovih seminarjev, ki bodo potekali 13. in 15. avgusta, se lahko udeležite vsi, ki bi radi prevzgojili svojega štirinožnega prijatelja, seminar pa bo zagotovo navdušil tudi vse ljubitelje psov.

Cesar Millan je med pasjimi lastniki zaslovel s pomočjo oddaje Šepetalec psom, kjer uspešno prevzgaja težavne pse in pogosto tudi njihove lastnike.

"To bo moj prvi obisk ene od držav nekdanje Jugoslavije in priložnost, da svoje znanje in veščine prenesem na lastnike psov," je za znani ameriški tednik o hišnih ljubljenčkih Dog Love povedal Millan.

Komentarjev 1
  • Zala Boštic 18:14 08.julij 2011.

    žal nič od tega ni res ! prvi ki so objavili to novico so jo na 1 april in vse skupaj je bilo mišljeno kot šala , vendar so kljub temu mnogi portali to vzeli zares , na spodnji povezavi ...prikaži več lahko vidite portal ki je novico objavil prvi http://www.sve-pet.com/ces​ar-millan-poznati-saptac-p​sima-u-kolovozu-dolazi-u-h​rvatsku