Magazin
71 ogledov

Šest nenavadnih za pse in mačke

dj
1/8
Žurnal24 main
Danes je tudi v pasjem in mačjem svetu mogoče vse. Vaša mačka lahko postane vsaj navidezna DJ-ka, pes pa se na pikniku z vročino spopada s pivom.

Pekač za pasje kolačke

Zakaj bi svojega kosmatinca nagrajevali s kupljenimi priboljški, ko pa lahko prav simpatične pripravite kar sami? Komplet za peko pasjih piškotkov poleg pekača vsebuje različne nastavke in modelčke, pa še knjižico okusnih receptov. Cena: okoli 11 evrov.

Slastni mehurčki

Verjetno ni otročička, ki ga pihanje milnatih balončkov ne bi zabavalo, in verjetno ni psa, ki se ne bi navdušil nad mehurčki, ki dišijo po slanini. Zabava za vse majhne prihaja v avtomatski različici, dišeča tekočina pa je popolnoma varna tako za ljudi kot za domače živali. Cena: okoli 30 evrov.

Pasje pivo

Da bi pse zaščitili pred neodgovornimi lastniki, ki poleti svoje kosmatince radi počastijo s pivom, so si izmislili čisto pravo pasje pivo. Govorimo o za kosmatince zdravem napitku, narejenem iz piščančje ali goveje juhe, slada, ječmena in dodatkom vitamina B. Pasje pivo seveda ne vsebuje alkohola, umetnih barvil ali sladil, pa tudi hmelja ne, ki je lahko za pse škodljiv, ne. Bi tudi vi na piknik poleg navadnega prinesli še paketek pasjega piva? Cena: okoli 15 evrov.

Gramofon za mačke

Ljubitelji glasbe bodo gotovo navdušeni nad gramofonom za čisto prave mačje DJ-je. Mačke si na plošči seveda s praskanjem brusijo kremplje, se sproščajo, raztegujejo in so med tem seveda videti še kako zanimivo. Ne dvomimo, da se bo kmalu na spletnih družabnih omrežjih pojavilo veliko mačjih DJ-jev. Cena: okoli 18 evrov.

Pasji dežnik

Nekateri kosmatinci ne marajo dežja in prav za njih so "izumili" pasji dežnik. Ta je v kompletu s povodcem, tako da skrbi, kako bi hkrati krotili kosmatinca na povodcu, nad njim držali pasji dežnik in v drugi roki še svojega, ni. Cena: okoli 22 evrov.

Lutka za užitke

Igračke za pasje užitke niso nič novega, nova pa je dizajnersko oblikovana lutka Hot Doll, ki ponuja "udobno" sproščanje, pravijo proizvajalci. Cena: 160 evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.