Magazin
31 ogledov

Skupaj prvi do cilja

timbilding Shutterstock
Za krepitev timskega duha se lahko prelevite v avtomobilske dirkače ali zgodovinske junake.

Skupni izzivi zunaj pisarne delovni kolektiv dodatno motivirajo in povežejo, zato je ponudba timbildingov tudi pri nas vse večja in pestrejša. Izbrali smo nekaj takih, ki po svojih zamislih najbolj izstopajo. Dolgčas vam zagotovo ne bo.

Nora dirka za telesno pripravljene

Športno. Udejstvovanje v športnih dejavnostih zahteva tako duševno kot telesno kondicijo, in timsko delo je ključ do uspeha. Nora dirka, timbilding podjetja Lajf, vključuje hojo po nepoznanem terenu, spust z miniraftom po reki, kolesarjenje, splavarjenje, spust po vrvi in še veliko več – vse to, da bi vam na začrtani progi prvim uspelo prečkati ciljno črto.

Urban Hunt Slovenija

Mestno. Ekipni lov na kulturne znamenitosti določenega kraja, pri katerem uporabljate svojo iznajdljivost in GPS, ponuja podjetje Nomad2000.

Visokooktanska doživetja

Avtomobili. Podjetje Time Out Events ponuja adrenalinski timbilding, ki vključuje gokarte, dirkalne avtomobile ali šolo varne vožnje, traja pa od nekaj ur do dveh dni.

Po poteh soške fronte

Vojaško. Maya ponuja dvodnevni program, ki se odvija v tolminskih hribih in ob Soči. S sodelavci se boste prelevili v vojake in se spopadli z izzivi. Postavili boste vojaški tabor, ki ga bo treba stražiti pred napadalci, deaktivirali jedrski reaktor, reševali ranjence in prečkali minsko polje, ob vsem tem pa mimogrede izvedeli nekaj zgodovine Posočja in se naučili speči friko.

Podzemni timbilding

Jamsko. Podzemni sistem Pivke in Črne jame ponuja odlično priložnost, da svojo pripadnost ekipi dokažete z reševanjem nalog globoko pod površjem Zemlje. Delavnice, ki jih ponujajo v podjetju Postojnska jama, so sestavljene tako, da odpravljajo ključne kritične točke v delovanju kolektiva in krepijo pozitivne lastnosti skupine. Vsako skupino spremljata jamski vodnik in strokovnjak korporativne psihologije.

Poleg tega se lahko udeležite grajskega timbildinga, ki poteka na Predjamskem gradu. Po poteh Erazmove zgodbe boste analizirali uspešne in neuspešne poteze tega viteza ter obenem utrjevali odločilne sposobnosti svojega tima.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.