Magazin
29 ogledov

Spoznajte blagodejne učinke medu

med Shutterstock
Danes boste na svoj račun prišli ljubitelji medu, medenih izdelkov in čebelarstva, saj boste lahko obiskali prvi Festival medu. Ob 9. uri se bo začel v Lescah na Gorenjskem.

Izdelava medenega srca

Celodnevno dogajanje, ki bo predvidoma trajalo do 17. ure, bo postreglo s predstavitvami pridobivanja medu; lahko si boste ogledali, kako se izdelujejo medeni kruhki, sami izdelali lectovo srce ali se udeležili katerega izmed predavanj na temo čebelarstva in medu. Ob 11.20 si boste lahko ogledali film Lectar.

Popoldne boste lahko spoznali blagodejne lastnosti masaže z medom, odkrili povezavo med medom in ameriškim slamnikom ter vse načine uporabe medu v prehrani. Vse skupaj bodo popestrile stojnice z medom in medenimi izdelki, na katerih boste dobrote lahko degustirali in jih seveda tudi kupili. Sejem organizirata Čebelarsko društvo Radovljica in Čebelarski center Lesce.

Čarobni dan prestavljen na jutri

Čarobni dan, ki smo ga v tej rubriki napovedali prejšnji teden, je bil zaradi dežja prestavljen in se bo odvil jutri, v nedeljo, v Arboretumu Volčji Potok. Program se bo začel ob 10. uri, več informacij najdete na Carobnidan.si.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.