Magazin
36 ogledov

Suhicam je odklenkalo

telo Shutterstock
Najnovejše raziskave kažejo, da se naravne ženske obline vračajo v modo. Postave v obliki peščene ure naj bi bile najbolj zaželene.

Modna industrija je lepotni ideal pripeljala tako daleč, da so ženske začele obsedeno hujšati. Vse bolj suhe in posledično vse manj zdrave ženske so pripeljale do morbidnega stanja v svetu lepote. Vse več žensk pa naj bi se zdaj upiralo idealu, ki jih je zastrupljal leta in leta.

Ideja iz Hollywooda

Da naravno žensko telo postaja popularno, je opaziti tudi v Hollywoodu. Salma Hayek, Kim Kardashian, Jennifer Lopez – lepotice, ki prisegajo na obline, so med bolj zaželenimi v ameriški zvezdniški meki. Že od nekdaj je znano, da moški prisegajo na ženske prsi, teh pa suhice nikoli niso imele ravno v izobilju, vsaj v naravni obliki ne. Obline so del ženstvenosti, se strinjajo strokovnjaki. Nenaravna koščenost in izbočene kosti pa hromijo žensko lepoto. Narava je poskrbela za obline, mi pa moramo poskrbeti, da bodo te za vedno ostale seksi, se strinjajo zvezdnice, ki nosijo konfekcijsko številko, večjo od 34.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.