Magazin
19 ogledov

Zaradi lažnega oprsja bolj samozavestne

prsi Shutterstock
Rezultati prve znanstvene raziskave so pokazali, da push up modrček ne dvigne samo oprsja, temveč tudi samozavest.

Univerza v Manchestru je s pomočjo raziskave ugotovila, da se kar 75 odstotkov uporabnic push up modrčka počuti bolj samozavestno. Profesor Geoff Beattie, ki je vodil raziskavo, zato vse ženske poziva, naj si raje kot silikone omislijo dober push up modrček.

V raziskavo so bile zajete ženske z naravnim oprsjem, stare od 20 do 55 let, ki so jih s kamero spremljali med različinimi vsakodnevnimi opravili. S pomočjo posnetkov so nato primerjali njihovo vedenje med nošenjem push up modrčka in med nošenjem navadnega modrčka. Profesor Beattie je z ekipo podrobno analiziral kretnje vseh žensk in ugotovil, da push up modrček za kar 73 odstotkov dvigne samozavest uporabnice. Beattie je rezultate svoje raziskave označil za "neverjetne". "Raziskava je dokazala, da nošenje push up modrčka nedvomno zviša samozavest in vsi vemo, da je ta zelo pomembna v našem vsakdanu," je razložil profesor.

Upa na manj silikonov

Beattie je ob tem dejal, da so rezultati raziskave odličen razlog, da se ženske ne bi več odločale za povečanje prsi. "Končno obstaja dokaz, da si lahko ženske samozavest pridobijo na precej lažji način, brez uporabe silikonov. Upam, da sem vsaj nekaj žensk odvrnil od tega."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.