Magazin > VIP
11544 ogledov

17-letni spletni zvezdnici življenje vzel njen fant

bianca devins Facebook
21-letnik izgubil živce in umoril 17-letno Bianco Devins.

Pred nekaj dnevi so v ZDA pokopali 17-letno influencerko Bianco Devins, ki jo je umoril njen štiri leta starejši fant Brandon Andrew Clark. Mladeniča je najstnica pred dvema mesecema spoznala preko aplikacije za zmenkarije, med njima pa je močno počilo med nekim koncertom.

Clark je bil po besedah policije ljubosumen na nekega moškega. Parček je skupaj zapustil prizorišče koncerta, pozneje pa je 21-letnik Bianco do smrti zabodel v svojem vozilu, se fotografiral z njenimi posmrtnimi ostanki in posnetke objavil na spletu ter napisal, da mu je žal. 

Clark je sam obvestil policijo. Ko so ga našli, si je z nožem poškodoval vrat, na hitro naredil sebek in ga objavil na Instagramu, poroča New York Post.


Američani so ogorčeni, saj so bili krvavi posnetki na družbenem omrežju objavljeni 24 ur. Nekaj fotografij menda še vedno kroži po spletu. 
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.