Magazin > VIP
39 ogledov

51-letni igralec in 16-letna žena spregovorila

Doug Hutchison www.doughutchison.com
51-letni zvezdnik Doug Hutchison in Courtney Stodden sta v intervjuju za avstralsko televizijo izdala formulo za srečen zakon.

Poroka 51-letnega igralca Dougha Hutchisona (Zelena milja) in 16-letne pevke Courtney Stodden je po vsem svetu sprožila val ogorčenja. Kritike še vedno dežujejo, a zakonski par se z njimi ne obremenjuje. "51 + 16 = ljubezen," pravi Doug, Courtney pa dodaja: "51 + 16 = seksi ljubezen."

Courtney je novinarjema še izdala, kaj jo je na 35 let starejšem Dougu tako privlačilo. "Njegov obraz, njegovo telo in seksi lasje. Zapeljevanje! Takoj me je prevzel. V trenutku sem vedela, da je on pravi zame. Ko najdeš moškega, ki ga ljubiš, ga zgrabi."

Sicer pa se zanju ne zanimajo le javnost in mediji, ampak tudi producenti. In eno ponudbo je kontroverzni parček, ki je poročen tri mesece, sprejel – posnela bosta resničnostni šov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.