Magazin > VIP
21254 ogledov

Noge narazen: 61-letna zvezdnica spet provocira

Madonna Luz Benfica Instagram
Po tem, ko je s svojo zadnjico dvignila veliko (negativnega) prahu, je Madonna objavila še eno provokativno fotografijo.

Kraljica popa Madonna se še vedno drži pravila, da se "seks prodaja“. Tega se je kot pijanec plota držala na začetku svoje kariere in s provokacijami se ji je uspelo zavihteti med največje zvezde današnjega časa. 61-letnica bi se sedaj lahko spočila na lovorikah, ampak Madonna ne bi bila Madonna, če bi začela skrivati svoje telo …

Pred nekaj dnevi je objavila posnetek svoje zadnjice in sprožila neverjeten odziv. Mnogi so prepričani, da je bila pri kirurgu, ki je imel slab dan …

Sedaj pa je objavila še bolj "vročo“ fotografijo, na kateri nosi tangice in nedrček, ki več razkriva, kot prekriva. Ob posnetku je vse, ki so že nabrusili svoje strupene jezike, takoj opozorila, da ji za mnenja tistih, ki jih bo posnetek užalil, ni mar. 

"Užaljen nisem, menim pa, da imaš težave,“ je nekdo zapisal pod fotografijo, neki drugi komentator pa je dodal, naj se začne obnašati letom primerno.