Magazin > VIP
1515 ogledov

Aaron Carter: Mama prepričana, da je bil umorjen, to je pokazala obdukcija

aaron carter Profimedia
34-letni pevec Aaron Carter je nepričakovano umrl novembra lani.

"Z velikim obžalovanjem potrjujem, da so Aarona Carterja zjutraj v njegovi hiši našli neodzivnega," je novembra sporočil tiskovni predstavnik ameriškega zvezdnika, ki je dočakal le 34 let. Umrl je v kopalni kadi.

Carter se je leta boril z duševnimi težavami in odvisnostjo od drog. Takoj po njegovi smrti se je namigovalo, da je bil zanj usoden prevelik odmerek, njegova mama pa je prepričana, da je bil Carter umorjen.

Da bi to dokazala, je objavila fotografije kopalnice, v kateri so ga našli. "Poglejte fotografije. Ni jih posnela policija, ki je ljudem dovolili vstopanje in odhajanje iz hiše," je takrat povedala in dodala, da je sin prejemal grožnje s smrtjo. "Organi pregona nas niso jemali resno," je nadaljevala. "Vsem so dovolili, da tacajo po tem, kar bi morala biti preiskava. Zaradi duševne bolezni mojega sina in težav z zdravili na recept so si želeli preprostega zaključka primera, s katerim se niso imeli časa ali volje ukvarjati," je še dodala.

Sedaj pa so v javnost prišli rezultati obdukcije. Carter je pod vplivom različnih snovi utonil. V njegovem telesu so našli sledi plina difluoroetan in zdravila za zdravljenje tesnobe, ki lahko povzroči zaspanost. Vdihavanje omenjenega plina pa lahko privede do občutka evforije. Znan pa je tudi po tem, da povzroča srčne aritmije in da zaradi njega lahko pride do nenadnega srčnega zastoja. Mrliški oglednik je zvezdnikovo smrt označil za nesrečo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.