Magazin > VIP
13327 ogledov

Adele: To je resnica o njeni drastični izgubi kilogramov

Adele Profimedias

Britanska pevka Adele se je prepolovila s pomočjo redne telovadbe in sirtuinske diete. Njena preobrazba je dvignila veliko prahu. Nekateri so zvezdnici ploskali, drugi so jo kritizirali, češ da je popustila pritiskom glasbene industrije in da se sramuje svojega telesa. Sedaj se je oglasil njen osebni trener in pojasnil, da pevka ni shujšala, ker bi si želela suhljate postave.


Pete Geracimo pravi, da ga žalosti, ko bere negativne komentarje na račun svoje slavne stranke, ki se ni nikoli pustila zreducirati na svoje obline, ampak je vedno stavila na moč svojega glasu. "Nikoli se ni pretvarjala, da je nekaj, kar ni. Kar si videl, si dobil. To smo vsi ljubili. Ko sva z Adele začela skupno pot, najin cilj ni bila suhljata postava, ampak utrditi njeno zdravje. Še posebej po nosečnosti in po operacijah. Ko je izdala album 25 in napovedala turnejo, sva se morala pripraviti na naporen 13-mesečni urnik. Takrat je začela telovaditi in jesti bolj zdravo. Rezultat je bila ogromna izguba kilogramov. O njeni preobrazbi so se razpisali medij,“ je zapisal na Instagramu in dodal, da je Adele, ko se je odselila v Los Angeles, prestala težke osebne spremembe. "Normalno je, da s spremembami prideta tudi nov občutek za lastno vrednost in želja postati najboljša različica sebe. /.../ Preobrazba ni povezana s prodajo albumov, publiciteto ali željo biti nekomu vzornik. To dela zase in za sina.“

Osebni trener upa, da bodo ljudje cenili delo, ki ga je Adele vložila vase. "Ni shujšala, da bi se drugi počutili slabo. Ta preobrazba ni povezana s tabo ali z mano,“ je še poudaril.

------------------------------------------------
 

Komentarjev 1
  • Avatar Andestessa
    Andestessa 00:52 10.maj 2020.

    Si želiš najti žensko za eno noč? Pojdi –– B­r­ed­h­ot­.­C­om

Sorodne novice