Magazin > VIP
38 ogledov

Alenkin Bond prepodil vlomilca

Alenka Gotar z Bondom Osebni arhiv
Alenka Gotar ima doma pravega pasjega junaka, ki je v noči z nedelje na ponedeljek preprečil rop njenega avta.

Pevka Alenka Gotar je v noči na ponedeljek doživela prav neprijetno presenečenje. Okrog petih zjutraj je njen pes pasme shi-tzuh, ki nosi ime Bond, začel močno lajati in noreti, zato je stekla pred hišo, kjer je ugotovila, da je želel nekdo vlomiti v njen avto, parkiran pred hišo. Na srečo je imela svojega psa čuvaja, ki jo je opozoril na nepridiprava. "Zelo sem ponosna na psa, ker drugače verjetno ne bi nič opazila, niti slišala, če ne bi znorel," je povedala.

Mali Bond se je nato pognal za vlomilcem in ga spodil. "Še nikoli ga nisem videla tako hudega, tako zlobnega, kakor je bil v ponedeljek," nam je zaupala rjavolaska. Na srečo na avtu ni nastala večja škoda, se je pa pevka močno ustrašila. "Sem se po tem tresla še ves dan," je razkrila in dodala: "V našem okolišu je bilo že več vlomov, očitno sem bila zdaj na vrsti jaz."

Bond pa je tokrat vsekakor upravičil svoje ime, ki mu ga je nadela Alenka. In to celo na svoj drugi rojstni dan, 20. avgusta. Bravo, Bond!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.