Magazin > VIP
183 ogledov

Alexio o Mireli: Med nama je preskočila neopisljiva iskrica

Mirela Lapanović Ana Gregorič
Alexio Sandi Kojić iskreno o svojih čustvih do Mirele.

sandi kojić | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Kot smo pisali, se je zmagovalka Big Brotherja, Mirela Lapanović, zagrela za zmagovalca slovenskega Dvora Alexia Sandija Kojića. Mirela je za Žurnal24 priznala, da je zaljubljena, in, kot kaže, enako do nje čuti tudi Kojić.

"Z Mirelo se slišiva večkrat na dan, kot je zaljubljencem v navadi (smeh). Vesel sem,da se je preselila v Ljubljano. Tako se bova lahko večkrat videla in si pomagala," je za Žurnal24 povedal Kojić in dodal, da je z Mirelo v stik prišel po naključju. "Vedela sva drug za drugega, vendar se nisva nikoli osebno spoznala. Takoj mi je povedala, da me je spremljala v resničnostnem šovu Dvor, jaz pa sem ji priznal, da sem jo gledal v Big Brotherju. Dobila sva se na večerji, na kateri je preskočila neopisljiva iskrica."

Zvezo nameravata graditi počasi, tudi zato, ker je Mirela trenutno v središču medijske pozornosti.

Zaljubljenca pa bosta sodelovala tudi poslovno. Mirela je nameravala z denarjem, ki ga je dobila z zmago v šovu, odpreti kozmetični salon, a ji je njena nova simpatija to odsvetovala. "To bi bilo metanje denarja skozi okno," je prepričan Kojić, ki se jeseni vrača v ZDA, kjer ga čakajo novi projekti. Še prej pa bosta z Mirelo, ki ga je s svojim stilom in energijo popolnoma očarala, odšla skupaj na morje.

Komentarjev 9
  • kapibara 19:01 27.julij 2016.

    Če že hoče, da bo imela, kaj od preskakovanja iskric.. ?? - naj preskoči iskrica med njo in otroci..... je v središču, medijske pozornosti.. Če so to , za njo, članki na Žurnalovi spletni strani, potrebuje nekaj oreng ...prikaži več GROMOV- strel- v glavi.. !!

  • misko7 13:30 27.julij 2016.

    Jutri bo ze nova, bye bye Mirela

  • patron 12:03 27.julij 2016.

    a sta z daliborjem v žlahti, lahko odprejo skupni biznis.......bruhaha.....!!!