Magazin > VIP
130 ogledov

Mirela zaljubljena v zmagovalca resničnostnega šova

mirela Voyo
Zmagovalka Big Brotherja, Mirela Lapanović, zaljubljena v zmagovalca Dvora, s katerim bo poslovno sodelovala.

sandi kojić | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
Mirela nam je zaupala, da je spremenila svoje poslovne načrte in bo namesto kozmetičnega salona raje odprla trgovino z oblačili. To ji je svetoval oboževalec, ki se ji je javil preko Facebooka in ji ponudil poslovno sodelovanje.

Mirela pa nam je priznala, da se je v 30-letnika zagledala. "Iz obeh strani je močna simpatija. Med nama še ni nič, mi je dal pa vedeti, da sem mu všeč in on je všeč meni. Spremljal je Big Brother, ko je bil v Sloveniji, je pa veliko tudi v Ameriki. Energijsko se privlačiva. Edini je, ki je iz mojih misli izbrisal Mareta in vse ostale. Iskreno povem, da sem zaljubljena,“ je izjavila za Žurnal24.

Njena nova simpatija je zmagovalec slovenskega Dvora Alexio Sandi Kojić, o katerem smo pred kratkim pisali, saj je dobil vlogo v hollywoodskem filmu. Kojić se je pred časom že ogrel za resničnostno zvezdnico, in sicer za Ivono iz Bara.

Komentarjev 9
  • primoz.g 01:18 23.julij 2016.

    juro dvojicu, znači da je next Bruce Willis :) naslednje smrtonosno orožje mu ne gine glavna vloga

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 22:26 22.julij 2016.

    Naj bo že enkrat srečna.

  • kapibara 21:37 22.julij 2016.

    In potem trdi, da se je "pogovorila " z otroci... Ja, da jim je prva natočila čistega vina.. :-( Srečni otroci, da imajo normale očete, pri katerih rastejo..