Magazin > VIP
29 ogledov

Amando Knox zapustil fant

Amanda Knox Flynet
Družina Raffaeleja Sollecita naj bi 27-letnika prisilila, da se razide z Amando Knox.

Raffaele in Amanda se nista videla, odkar ju je sodišče oprostilo umora britanske študentke Meredith Kercher. In četudi je Italijan zatrjeval, da bi Amando zelo rad videl in ga je v Seattle povabil tudi njen oče, ljubezen ni zdržala pritiskov Sollecitove družine, piše The Enquirer. Francesco Sollecito, oče 27-letnega Raffaeleja, naj bi sinu ves čas zatrjeval, da bi bilo najbolje, da si v Italiji poišče dekle in pozabi na postavno Američanko. To je na koncu tudi storil.

"Amanda je izjemno žalostna. Povabila ga je v Seattle in upala, da bo za božič tudi prišel," je časniku izdal vir.

Amanda in Raffaele sta se spoznala na koncertu leta 2007. Zelo hitro sta postala par, a le teden dni pozneje so ju aretirali. Ko sta bila v ječi, sta si ves čas pisala ljubezenska pisma, zato njuna ljubezen ni usahnila. Po oprostilni sodbi sta bila oba prepričana, da bosta ostala par. Amanda je govorila celo o poroki in otroku. A Italijanovi družini je bila romanca trn v peti. Po njihovem mnenju je Američanka kriva za trpljenje, ki ga je moral Raffaele prestajati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.