Svet
41 ogledov

"Amanda je odlična igralka"

Amanda Knox EPA
"Amanda Knox je odlična igralka," meni Patrick Lumumba, lastnik bara, ki ga je Amanda Knox obtožila, da je umoril Meredith Kercher.

Patrick Lumumba je zaradi njenega krivega pričanja štirinajst dni sedel v zaporu. Izkazalo se je, da je Lumumbo obtožila, da bi odvrnila sum od sebe.

"Jezen sem. Šokiran, ker so jo osvobodili. Žal mi je Meredith. Vedno sem govoril, da je Amanda odlična igralka in zame bo vedno. Največja žrtev je Meredith, za njo pa jaz. Ostal sem brez posla in nesrečen. Ničesar nimam," je Lumumba dejal za Daily Mail.

Mnogi se sprašujejo tudi o profesionalnosti forenzikov, ki so preiskovali primer. Na videoposnetkih s kraja zločina se forenziki namreč šalijo in govorijo, da bodo vzeli kokain ter tako ostali budni.

Družina Meredith Kercher zahteva odgovore in opozarja na nedoslednosti v pričanju Amande Knox in Raffaella Sollecita. "Če ne dokažejo, da sta kriva Knoxova in Sollecito, je treba najti druga dva, ki sta bila tam z Guedejem, saj je dokazano, da ni bil sam," je dejala Stephanie, sestra umorjene.

Kercherjevi naj bi se pripravljali tudi na civilno tožbo proti Amandi Knox, od katere naj bi zahtevali odškodnino v višini skoraj devet milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.