Magazin > VIP
3947 ogledov

Ameriški športni zvezdnik priznal spolni odnos s 13-letnico

Felipe Vazquez Profimedia
Igralca baseballa Felipeja Vazqueza so aretirali.

Vazquez, ki igra za Pirate iz Pittsburgha, je imel spolni odnos s 13-letnico. Dejanje je po besedah policije priznal.

 

Kot piše v obtožnici, naj bi bila 28-letni športnik in mladoletnica od leta 2017 v stikih preko družbenih omrežij, kjer sta si izmenjevala fotografije, igralec baseballa pa naj bi 13-letnici poslal celo seks filmček. Škandal je izbruhnil, ko je najstničina mama na mobilnem telefonu svoje hčerke našla sporna sporočila.

Ko ga je policija vprašala, ali mu je žrtev znana, se športnik njenega imena ni spomnil, je pa priznal, da jo pozna. Vazquez pravi, da mu je najstnica prva pisala na Instagramu, a se z njo zaradi njene mladosti sprva ni hotel pogovarjati, saj je bila videti mlajša od 16 let.

Nato pa se je z njo kljub temu dobil v svojem avtomobilu v bližini njenega doma. Pravi, da seksa v bistvu ni bilo, ker svojega penisa ni mogel v celoti vstaviti v dekličino nožnico, poroča CNN. Deklica naj bi izjavila, da je Vazquez nato obupal. Dekletu naj bi rekel, da mora oditi, ker ima tekmo, nato pa ji je julija letos spet poslal nespodobno sporočilo.

Z njegovega moštva so medtem sporočili, da so obtožbe vzeli zelo resno. Iz stadiona so umkanili vse njegove fotografije. Vazquez do nadaljnjega ne sme igrati.

 

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.