Magazin > VIP
3086 ogledov

Andrew Lincoln šokiral: Hočem nazaj k svojima otrokoma

živi mrtveci
Andrew Lincoln napoved svoj odhod.

Šok za ustvarjalce in oboževalce serije Živi mrtveci. Andrew Lincoln, ki v seriji igra Ricka Grimesa, ključnega junaka, je napovedal, da bo 9. sezona njegova zadnja. "Ko je padla zadnja klapa, sem občutil olajšanje, da sem zaključil z nečim tako veličastnim. V tistem trenutku nisem razmišljal o žalovanju. Pozneje pa. Pri tej seriji sem bil skoraj 10 let in za mano je enkratna dogodivščina. Po slovesu so se pojavila čustva, a nisem nekdo, ki bi v javnosti jokal. Jokam lahko le, kadar stojim pred kamero,“ je povedal v pogovoru za Blick.

živi mrtveci Poškodbe prehude Magazin Tragedija med snemanjem serije Živi mrtveci

 44-letnik se je za ta korak odločil, ker pogreša svoja otroka. "To sem storil za družino. Moja otroka (Matilda je stara 11 let, Arthur 8) sta prevelika, da bi ju ves čas vlačil s sabo na snemanje. Kadar nista bila z mano, mi je bilo zelo hudo. Torej, hočem nazaj k svojima otrokoma. Poleg tega je bila moja žena dovolj časa mama samohranilka.“

Lincoln pravi, da bo najbolj pogrešal sončne vzhode v Georgii, Rickove škornje in klobuk, ne bo pa pogrešal zgodnjega vstajanja.

živi mrtveci Živi mrtveci Magazin Živi mrtveci: Ste opazili to srce parajočo podrobnost?
Komentarjev 2
  • perhan63 09:03 27.julij 2018.

    opa... ta pisunski prispevek pa lahko komentiram...o sfiženi marganovi pa ne..ahahhha pisunka kolarjeva