Magazin > VIP
21 ogledov

"Angelina, tace stran!"

Jennifer Aniston Flynet
Angelina Jolie menda svoje kremplje steguje proti Justinu Therouxu, novemu fantu Jennifer Aniston.

Če držijo najnovejše govorice, Angelina Jolie res ne mara Jennifer Aniston. Angie si je namreč vtepla v glavo, da bo njen soigralec v filmu Salt 2 novi fant Anistonove, Justin Theroux. Justina je povabila celo na večerjo, da bi mu vlogo ponudila na štiri oči.

Jennifer tega ni bila vesela, zato je Angelino poklicala in jo posvarila, naj se Justinu ne približa. "Angelino moti, da se Brad in Jennifer še vedno tako dobro razumeta, zato se je zdaj spravila na Justina. Z vlogo želi jeziti Jennifer," je povedal insajder.

Joliejeva naj bi že potrkala na vrata producentov in zahtevala, da Justinu ponudijo zajeten kupček denarja, če bo vlogo sprejel.

Njena poteza pa ne gre v nos le Anistonovi, ampak tudi Bradu Pittu, ki ga je Jennifer speljala po snemanju skupnega filma Gospod in gospa Smith. Brad je svojo izvoljenko menda prosil, naj si izbere drugega soigralca, saj se boji, da bi se bo v nasprotnem primeru odnos med igralkama še poslabšal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.