Magazin > VIP
11278 ogledov

Angelina zavrnila Bradov radodarni predlog o ločitvi

Angelina Jolie
Njuna ločitev postaja vedno grša.

Brad Pitt je svoji nekdanji partnerki in mami svojih otrok Angelini Jolie predstavil zelo radodarno ponudbo ob ločitvi. Brad ji je namreč predlagal, da si njegovo premoženje, ki je ocenjeno na več kot 250 milijonov dolarjev, razdelita na pol. Angelina je predlog zavrnila in še vedno vztraja pri odločitvi, da Brad otrok ne videva preveč pogosto.

Brad Pitt | Avtor: Profimedias Profimedias
"Skuša kupiti Angelino. Po tem, ko so ga lani zasliševali o zapostavljanju sina in o tem, kaj se je zgodilo na zasebnem letalu, je priznal, da ima težave z alkoholom," je povedal vir blizu para in dodal, da so Bradova prioriteta otroci in da si z njimi želi preživeti več časa, kot mu ga zdaj namenja Angelina.

"Brad in Angelina na leto zapravita več kot milijon dolarjev za vse varnostnike, ki jih imata za svojih šest otrok. Brad si še naprej želi deliti ta strošek," je povedal vir in dodal, da si Brad želi, da bi Angelina še naprej nemoteno sodelovala pri vseh humanitarnih akcijah, ne da bi ob tem skrbela za svoje finančno stanje, piše InTouch.

Angelina in Brad sta novico, da se ločujeta, sporočila lansko leto septembra.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice