Magazin > VIP
2224 ogledov

Anistonova o težavnem odnosu z mamo

jennifer aniston
Si lahko mislite, da ji njeni uspehi niso zadostovali?

Jennifer Aniston je odkrito spregovorila o odnosu z njeno nedavno preminulo mamo Nancy Dow. Jennifer je pred kratkim namreč posnela Netflixov film Dumplin, v katerem igra nekdanjo lepotno kraljico, katere "okrogla" hči se prijavi na lepotno tekmovanje, da bi razbila mite o lepotnih standardih. Anistonova je izdala, da ji je ta vloga zelo pri srcu ravno zaradi tega, ker je odnos med materjo in hčerko zelo podoben tistemu, ki ga je imela ona s svojo pokojno mamo.

jennifer aniston Magazin Jennifer Aniston na pomoč priskočila Amal Clooney

"Bila je model in pri njej je bila prezentacija glavna, kako je videti ona in kako sem videti jaz. A nisem bila model otroka, kakršnega si je želela. To je nekaj, kar me je zelo zaznamovalo, saj sem si kot deklica le želela biti videna in ljubljena s strani mame, ki je bila preveč osredotočena na stvari, ki v resnici niso pomembne," je povedala Jen in dodala, da je ravno zato tako ponosna na sporočilo filma, ki je, da nam ni potrebno živeti po nerealnih pričakovanjih, ki jih od nas pričakuje družba. "Moja ideja o lepoti je taka ... Kaj je tisto, ob čemer se počutiš lepo? Zame so to ljudje, ki me obkrožajo, življenje, ki ga živim in morda dobra pričeska," se je pošalila igralka, ki je znana po svojih lepih laseh. 

prva sezona Prijatelji Magazin Prijatelji: Zato je vlogo Rachel dobila Anistonova in ne ta lepa igralka
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice