Šport > Košarka
18891 ogledov

Dončić poskrbel za novo odmevno potezo na twitterju

luka dončić Reševalni pas/Twitter Dončić bo moral izboljšati odstotek zadetih prostih metov.
Dončić dobil pomoč pri enem izmed ciljev v karieri.

Slovenski košarkar Luka Dončić je pred časom razkril, kako si želi, da bi potekala njegova kariera v ligi NBA. V zabavni predstavitvi pred naborom je v pogovoru za ameriški Bleacher Report ozrl v svojo prihodnost in razkril svoje načrte za naslednjih pet sezon. Med drugim je omenil, da bi rad šel na zmenek z igralko Jennifer Aniston. Ampak to pride na vrsto šele v tretji sezoni.

"Tretje leto bo primeren trenutek za nakup novega avtomobila. Ali dveh. Njegov favorit je Porsche 911. Ne bi se branil niti sodelovanja z ameriškim glasebnikom Drakeom, želi pa si navezati stike z ameriško igralko Jennifer Aniston," so pred slabim mesecem ugotovili pri Bleacher Reportu.

A novi član moštva Dallas Mavericks ukrepa že pred tretjo sezono. Šaljivo se je namreč odzval na čivk nekdandnje zvezdnice serije Prijatelji. Anistonova je namreč objavila fotografijo na kateri gleda v zrak in pri tem pripisala: "Le kaj sem razmišljala?" Če doslej še ni slišala za slovenskega košarjarja, pa ga je po komentarjih ob svoji objavi zdaj verjetno poiskala vsaj na Googlu. Množica njenih sledilcev je namreč priskočila na pomoč Dončiću in ji poslala njegove fotografije in posnetke.

 

Komentarjev 1
  • mirko86 11:58 17.julij 2018.

    Lahko ugotovim, da je Dončič nova zvezda stalnica tega portala in je na tem mestu zamenjal slavno nesmrtno Mirelo. Tudi dobro.

Sorodne novice