Magazin > VIP
267 ogledov

AVGUST bo produktiven

Gerard rad pokaže zadnjico. Žurnal24 main
Osmi mesec v letu nas bo postavil v situacije, ko se bomo spraševali kdo je naša avtoriteta ter zakaj je temu tako?

Ali nam je vsiljena, ali je zato ker se spodobi, da je tako; ali je to nekaj, kar sami podelimo nekomu? Ali dovolimo, drugim, da krojijo naša življenja? Seveda si bomo želeli več suverenosti in vpliva na razvoj dogodkov v našem življenju, a zato se je seveda potrebno potruditi. Tudi o tem se bomo spraševali, kaj ni nemara bolj udobno pustiti stvari kot so in ne tvegati?

Avgust nosi v sebi zanimivo kombinacijo števila 8, ter skupnega seštevka s številom 11/2, katero vpliva na celo leto 2009, ki je ena. V vsakdanu to pomeni, da bomo na nek način uporniki v tem času, trmoglavili bomo vsak v svojo smer in trdili svoje. Ne bomo razumevajoči ali strpni do mnenja drugih, ker bomo prepričani, da imamo prav.

Kljub nestrpnosti ter nagnjenosti h konfliktom, pa je ta čas čudovit za oblikovanje lastnih ciljev ter zamisli, obenem pa tudi dejanskega pričenjanja reševanja težav. Naj ne ostane le pri načrtih in idejah, poprimite se za delo. Saj ni važno kako, pomembno je, da pričnete delati na tem česar si želite!

V tem času bomo deležni prebliskov ter domislic, ki jim prisluhnimo, kajti naša inovativnost bo bolj intenzivna kot je bila prej. Poslušajmo sami sebe in bodimo produktivni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.