Magazin > VIP
8732 ogledov

Aviciijevo dekle po slovesu napadli njegovi feni

DJ Avicii in punca Instagram
Smrt znanega švedskega DJ-ja Aviciija je šokiral glasbeni svet, na spletnih omrežjih se številni poslavljajo od njega. To je storilo tudi njegovo nekdanje dekle in naletelo na napade.

Po včerajšnji presenetljivi smrti švedskega DJ-ja Aviciija se je na Instagramu oglasilo tudi njegovo nekdanje dekle Emily Goldberg, ki je objavila dve skupni fotografiji z glasbenikom. "'Daj, draga, ne dvigni rok od naju. Izberi me in pokazal ti bom ljubezen.' To so stihi, ki jih je Tim namenil meni. Želela bi biti vredna tega. V dveh letih, ko sva bila skupaj, je bil moj najbližji zaupnik in moj najboljši prijatelj. Zdaj ne morem pogledati fotografij, ker vem, da ne bom nikoli več videla njegovega obraza. Še vedno zbiram misli. Hvala vsem za podporo in vaša sporočila. Prebudite me, ko bo vsega konec, nočem, da bi bilo vse res."

To so besede, s katerimi se je na Instagramu od svoje nekdanje ljubezni poslovila Emily Goldberg, ki je bila z njim v vezi od leta 2013 do 2015.

Zaradi objave so jo napadli številni feni švedskega glasbenika, ki v številnih komentarjih trdijo, da ga je ob neki priložnosti označila za "brezveznega DJ-ja, s katerim je bila v zvezi pred milijon leti", zdaj pa da le skuša izkoristiti njegovo smrt, da bi pritegnila pozornost nase.

avicii Tragično Magazin DJ Avicii umrl pri 28-tih avicii Tragična vest Magazin So to Aviciijeve zadnje fotografije?

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.