Magazin > VIP
3240 ogledov

Avril Lavigne: Sprijaznila sem se s smrtjo

avril lavigne
»To so bila najhujša leta mojega življenja,« pravi pevka.

Pevka Avril Lavigne je sporočila, da bo 19. septembra po petih letih odmora izšel njen novi album Head Above Water. Njen novi izdelek je nekaj posebnega. 33-letnica se je namreč v zadnjih letih borila z nevarno boleznijo – boreliozo. 

"To so bila najhujša leta mojega življenja, saj sem prestajala fizične in čustvene boje. Ta boj sem pretvorila v glasbo, na katero sem res ponosna. Pesmi sem pisala v svoji postelji in na kavču in večino tam tudi posnela," je povedala zvezdnica in dodala, da tudi zaradi glasbe ni obupala. "Glasba mi je pomagala okrevati in me vzdrževala pri življenju."

avril lavigne Magazin Avril: "Molite zame“

Avril je tudi poudarila, da njenega boja še ni konec. "Prva pesem, ki jo bom izdala, nosi naslov Head Above Water. Gre za prvo pesem, ki sem jo napisala v svoji postelji med najbolj strašnimi trenutki svojega življenja. Sprijaznila sem se s smrtjo in čutila, kako moje telo peša. Počutila sem se, kot da se utapljam."

Avril pravi, da zelo nerada govori o bolezni, saj želi to obdobje čim prej pozabiti, zaveda pa se, da je pomembno, da se o boreliozi javno razpravlja. Pevka upa, da bo njen novi album ljudem poklonil moč, pogum in jih navdihnil. Dodala je tudi, da komaj čaka, da bo s svojo skupino spet lahko koncertirala po vsem svetu.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.